Algemene voorwaarden

Met dit boek steun je een project!
Het werd gedrukt in beperkte oplage, met de allerbeste materialen en met heel veel zorg voor de kwaliteit als blijvend aandenken aan dit mooi en uitzonderlijk Molenbeeks project.
De verkoopprijs ligt ver beneden de marktwaarde. Het aankopen van dit boek helpt ons de kosten van de aanmaak te dekken. Als lezer help je de ziel van het La Rose Blanche-project levend te houden!

Verzend- en leveringsbeleid

De verkoopsvoorwaarden en het verzendtarief gelden enkel voor verzendingen binnen België. Mocht je dit boek in het buitenland willen ontvangen, dan kan dit mits bericht. Wij informeren ons dan over de verzendprijs en zullen u hierover informeren zodat u alsnog kan beslissen over de aankoop.
Van zodra wij de bestelling en de betaling ontvangen, pakken wij het boek zorgvuldig in en brengen het naar het postkantoor.
Mocht de zending beschadigd toekomen, gelieve ons dit te melden, liefst ook met bijgeleverde foto van de beschadiging. In principe stellen wij een ruil voor: u bezorgt ons het boek terug en wij bezorgen u een nieuw exemplaar met aftrek van uw verzendkosten.

Scroll naar boven